Bun Venit la Clinica LCdental

In intampinarea nevoii dumneavoastra de zambet proaspat si sanatos, clinica LCdental ofera servicii medicale la cele mai inalte standarde, realizate de o echipa tanara si dinamica, intr-o atmosfera calda si prietenoasa, si nu in ultimul rand, la un pret corect.
 
Avand medicina dentara ca pasiune, beneficiind de aparatura si materiale de ultima ora, si motivati fiind de dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce facem, tratam fiecare caz asa cum am vrea si noi sa fim tratati, cu atentie, exigenta si profesionalism.
 
Dr Cristian Babu vorbeste despre implantul dentar

Dr Luminita Babu vorbeste despre albirea dentara

 
Activand intr-un domeniu in continua evolutie si miscare, cursurile si congresele la care participam vorbesc despre dorinta noastra de continua perfectionare.
 
Progresul tehnologic cunoscut de medicina dentara permite astazi practicarea unei stomatologii moderne, dominata de tehnici noi, inovatoare, cu multiple posibilitati de tratament lipsite de durere menite sa va inlature teama, sa faca din vizita la dentist o experienta placuta, si sa va readuca zambetul pe fata.
 
Siguranta si comfortul pacientilor nostri sunt reguli de aur ale clinicii noastra, astfel incat acordam o atentie deosebita protocolului de dezinfectie si sterilizare al aparaturii si instrumentarului. 
 
Din dorinta ca fiecare sa poata beneficia de tratamente stomatologice de cea mai buna calitate, oferim solutii financiare adaptate posibilitatilor fiecarui pacient.
 

 

Additional information